En olycka kommer sällan ensam

Efter en tid utan matchreferat från redhawks J20 så är det nu dags igen. På kvällens meny stod sista seriematchen i Topp 8, och motståndet skulle Frölunda stå för. Tanken var att man skulle vinna denna match inför stundande slutspel för att ta med sig lite positiv känsla när det väl kommer till kritan.

Tyvärr ville Frölunda annorlunda och man skulle snabbt märka att detta var en sån kväll då ingenting fungerade som det skulle. Malmö började med fart och det såg bra ut och redan efter ett par minuter får man med sig ett powerplay, men Frölunda skulle visa sig ofina nog att ta ledningen i spel fyra mot fem. Sedan rann det liksom på och efter tio minuter stod det 0-3 på resultattavlan.

Så fortsatte det hela tiden och känslan var att Malmö fick jobba för allt samtidigt så fick Frölunda allt gratis. Efter halva matchen tog Coach Öhman time out, och då var ställningen 1-7. Nu hade även Robert Vysherad avlöst Fabian Sivnert i Malmökassen, men det var samma visa där, han släppte in andra skottet han fick på sig och pucken ville verkligen inte studsa Malmös väg.

Man kom i alla fall fram till att man skulle ta sig i kragen och vinna andra hälften av matchen och det var inget orealistiskt mål. Spelet såg helt okej ut, det var ju bara det att pucken inte ville vad alla andra ville. Malmö vann andra halvan av matchen efter en del strul på vägen, men man visade att man inte bara tänkte lägga sig ner och dö.
 
+++: Simon Karlsson, vilken debut i Topp 8 killen gör! Klockren insats. Man kunde definitivt inte märka att han gjorde sin första match i J20, möjligtvis när han fick lite för mycket tid att tänka, men visade han ett väldigt moget spel!. Kommer definitivt att bli nyttig i framtiden.

++: Roger Öhman, istället för att ge grabbarna en rejäl avhyvling, som man definitivt förtjänade, så vad Chefen väldigt lugn och pedagogisk när han tog time out och förmedlade sitt budskap till truppen. Direktiven tog skruv och även om det var mycket stolpe ut så var det ett nytt lag som kom till spel efter timeouten.

+: Zebastian Ilestedt, stabil matchen igenom och fick göra ett snyggt mål.

-: Allt annat,
bedrövligt spel första halvan av matchen, tafatt PP, stolpe ut hela tiden och som kaka till kaffet fick undertecknad parkeringsböter på 300 spänn! Nej, vi glömmer denna kväll och tar nya tag i slutspelet!!


Action


Victor Mångs har levererat lite Malmöitisk kärlek till en Frölundaspelare


Simon Karlsson


Robert Vysehrad


Zebastian Ilestedt gör mål...


... och blir så här glad


Du har just träffat Roger Olsson


Linus "Saxen" Karlsson är lika oskyldig som vanligt


Linus "Saxen" KarlssonCoach Roger Öhman delar ut direktiv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0