60 Kent is Da Man

Idag har det varit en helt ok dag för min del, med en massa sköna garv och underbara anekdoter. Det hela började med att jag satt och snackade med Kenta på MSN och där kom vi fram till att en runda på stan kunde vara både kul och trevligt. Sagt och gjort, in i duschen och iväg med bussen till Triangeln där Kenta mötte upp.

Vi tog turen upp via Gågatan till Gustav där vi snurrade ett varv inne på Hansa för att sedan vandra mellan olika butiker på väg upp mot Stortorget. Vi hittade väl egentligen inget intressant så vi drog vidare till Caroli City, men där var lika dött så vi bestämde oss för att käka på Café Cosmopolitan där Kenta rekommenderade lasagnen.

Det visade sig att Kenta kände snubben som ägde stället och han var en skön lirare. Vi satt och snackade en bra stund och det var många garv vid vårt bord. Inte nog med att stället var supertrevligt, maten var jävligt god med och dessutom till trevliga priser. Klart värt ett besök!

Efter maten så blev det en tur runt Gustav för lite fönstershopping i resebutikerna och sedan bar det av mot Triangeln igen där Kenta skulle handla ett par byxor. Efter två timmars utprovning, eller något liknande, så fick han till sist tag i vad han ville ha.

Kvällen har tillbringats i Landskrona där jag dömde en D2 mellan Landskrona och Helsingborg. Ingen direkt upphetsande match, men lagen var väl hyfsat nöjda efteråt.

RSS 2.0