En bedrövlig insats

Nej, Frankrikes vinst mot Ungern förblev kvällens enda skräll då vi inte rådde på Österrike. Vi lyckades hålla jämna steg halva matchen utan att egentligen skapa några farliga chanser själv, men sen blev vi straffade för ett par enkla misstag och där var Österrike skoningslösa. Jag tycker att siffrorna 5-1 ljuger en del då vi åker på två kontringar och David Antic sjabblar lite med bollen vid ett tillfälle och det resulterar naturligtvis i ett baklängesmål.

Vi jobbar som vanligt stenhårt och skapar chanser men missar alldeles för mycket när vi väl kommer i läge. Som kaka till kaffet så blir vi blåsta på en ganska så solklar straff, men det är väl bara att bryta ihop och komma igen.

Det vi ska ta med oss från denna match är trots allt vår kämparglöd eftersom vi ändå förlorade stort mot Slovakien vid förra VM 2008 i Bratislava och denna gång håller vi jämna steg halva matchen med en ännu bättre motståndare som varit uppe i A-divisionen och härjat.

Imorgon tar vi nya tag mot Frankrike!

På plats i Babimost

Efter en händelserik resa med snörstorm, igensnöade vägar och försenade färjor så har vi äntligen kommit fram till Babimost för det stundande VM-kvalet. Vi käkade nyss en lättare lunch och nu sitter vi och väntar på att komma bort till arenan för att kolla lite på matchen mellan Ungern-Frankrike innan det blir dags för oss att ta oss an Österrike ikväll klockan 19:00.

Min internetåtkomst här är både dålig och svajig så uppdateringar kommer så fort jag har tillgång till nätet!

RSS 2.0