Jag lever än...

Nej, jag har inte glömt bort bloggen och jag lever faktiskt än, det är bara det att jag har haft en jäkla massa att göra den senaste tiden och då får tyvärr bloggen komma i andrahand. Helgen har spenderats på jobb och stranden, vilket faktiskt varit jätteskönt. Jag har till och med hunnit med att bada i havet och det tillhör väl inte vanligheterna.

Idag är jag hemma och städar för jag pallar inte dra till stranden själv. Dock är det fruktansvärt varmt ute och jag pallar inte göra alldeles för mycket.

Solig fredag

Igår hade jag nog en av årets tråkigaste dagar på jobb. Jag verkligen satt och bara ville att klockan skulle bli 20:00 så jag kunde stänga ner och dra hem. Med tanke på dagens väder så är nog utsikterna för att det ska bli likadant idag ganska stora. Och hur kul är det på en fredag?

Nåja, jag gick lite plus på mina spel igår, men det kunde varit betydligt mer om jag inte fått en Lidnersk knäpp och lirat ett handicapspel på AIK. Nu gick det plus minus noll där, men om jag bara hållt mig till AIK så hade det varit dubbla pengarna där.

Började kolla på "There will be blood" igår när jag kom hem och den var ganska så seg i början så förhoppningsvis blir den bättre. Den är välgjord om nu det är någon tröst. Det enda jag hoppas är att det inte är en ny "Babel" som jag hade stora förhoppningar på men som visade sig vara riktigt usel trots en bra rollista.

Nä, nu ska jag käka lite frukost och sen bege mig i det vacka vädret!

Sommarväder

Ja, ja, jag vet att jag är slarvig med uppdateringarna här just nu men det får ni faktiskt stå ut med. Nog pratat om det!

Vad har hänt sen sist då? Sommaren har kommit ordentligt och man försöker njuta så mycket man kan av vädret, men samtidigt så måste man jobba ihop lite extra pengar för att kunna åka på en trevlig resa någonstans sen. Har hunnit med att vara på en, för min del, stillsam Midsommartillställning i Skälderviken, festat på Kristians 25-årsfest, varit på Vikingamarknad i Foteviken. En del tråkiga episoder har utspelats med men dom behöver vi inte ta upp här.

Skulle ner på Hälsoteket för att anmäla mig till steg 2 i höst och för att fixa min massagebänk men det var inte en själ där trots att jag fått beskedet att det inte skulle vara sommarstängt. Det är egentligen ingen panik men jag vill ändå få det gjort! Dessutom så väntar jag fortfarande på papperna från Skatteverket så jag kan registrera min firma.

I höst drar jag igång så det är bara att höra av er om ni vill boka tid.

RSS 2.0