En blöt fredag

En blöt fredag har det varit i dubbel bemärkelse, då det var blåsigt, grått, regnigt och tradigt när man vaknade imorse efter en, inte alltför skön, natt. Det var bara att börja med att få i ordning allt som skulle fixas innan tjejerna skulle lämnas på dagis respektive förskola.

Anledningen till all spänning idag var ju för att efter skolan så skulle vi iväg och bada i Oxie. Även om Tindra tyckte det skulle bli kul så var det nog ändå Molly som var mest exalterad över denna happening. Så fort hon kom ut ur bilen så började hon le med hela ansiktet och skratta, eller småfnissa.

Hela hennes kropp virkade pirra över detta roliga som skulle ske och hon visste knappt vilket en hon skulle stå på. Väl inne i badhuset så var det inga problem även om man ibland blev riktigt nervös på deras lekar och busande. Det enda tråkiga var att badet skulle stänga vid fyra idag och vi kom dit lite över tre.

Nåja, tjejerna var glada ändå, så det var ingen ko på isen. Om det var lätt att få dit dom så var det betydligt svårare att få dom därifrån. Efter en massa lovande om att dom minsann skulle få gå dit fler gånger så gav dom sig till sist och bytte om. Det gick ju liksom inte att hota med att vi skulle bli inlåsta om vi inte snabbade oss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0