Inte New York - snarare Old York

Det verkar som Malmö Redhawks har siktat in sig på en kanadensisk back istället för Mikko Peltola vid namn Jason York. Även om han har en ganska diger meritlista på sitt CV så känns det ändå lite som ännu en typisk Redhawksvärvning - gammal avdankad lirare som har haft sina bästa produktionsår bakom sig - även om Jason York är ett helt år yngre än Mikko Peltola. Dessutom ska det tilläggas att Jason York inte lirat hockey det senaste året.

Till hans försvar så passar han dock in på värvningsmallen, d.v.s. att han är en rightskytt. I mitt tycke så känns detta som en stor fet Jason Woolley-varning... Dock så anser jag att alla ska få chansen att visa vad man går för men samtidigt så är det en tunn linje att gå på nu när kvalserien närmar sig och det är dumt att låsa pengar på osäkra kort.

Ett annat namn som figurerat löst är Justin Morrison som lirat i Frölunda innan men det är lite samma sak där, en ålderstigen och dessutom väldigt skadebenägen spelare är inget vi behöver. Då ser jag hellre att man lägger lite extra cash på att få hit  Romano Lemm eller Brandon Bochenski.

Jussi Heikkinen verkar man dock inte vara så sugna på efter matchen i Ängelholm där han tydligen inte var särskilt bra och enligt hans agent Bjarne Lund så har Malmö inte varit i kontakt med honom. Han berättar dock att Björklöven är dom enda som kommit med en konkret förfrågan så det är väl troligast att Heikkinen hamnar där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0