Lättförtjänta pengar

Jaha, då sitter man här nyss hemkommen från en dömning i Höör. En ganska tempofattig drabbning i D3S mellan Frosta-Burlöv, där bortalaget till sist kunde åka hem med alla tre poängen efter en vinst med 7-3. Jag kan väl inte direkt påstå att vi förtog oss på något sätt för att ha kontroll på händelserna i denna match. Man kan summera tillställningen i enkla ordalag så här:

Första perioden är helt händelsefattig där båda lagen känner av varandra. Det mest upphetsande som hände var en straff då Burlövsmålvakten bjöd på en megafasthållning.

Andra perioden bjöd på lite mer spel, dock av Hawaiikvalitet, som resulterade i en del chanser. Annars var det väl mest Burlövs målvakt som stod för det mesta av uppmärksamheten igen när hon släppt in kvitteringen till 2-2 efter ett fullständigt horribelt byta från Burlöv skickade hjälmen i golvet med full kraft. Som tack för det fick hon 2+10 minuter och var således uppe i totalt 14 minuter i denna matchen.

I tredje perioden hände allt, iallafall om man tänker rent resultatmässigt. 2-2 blev 3-7 efter en orgie av chanser åt båda hållen. Lite bättre tempo än matchen i övrigt, men ändå inget speciellt märkvärdigt.

Nåväl, alla var nöjda och glada efter matchen och nu är det bara att ladda batterierna för morgondagen.