Malmö Redhawks - Örebro Vipers

Efter ett ganska långet uppehåll då juniorerna varit i USA och lirat turnering så var det dags för ny seriematch hemma i Isstadion mot Örebro. Malmö kontrollerade denna matchen redan ffrån första nedsläpp och vann komfortabelt med 6-0. På något sätt så kändes det som att jag var på rätt match eftersom A-laget fick stryk med 1-5 på Malmö Arena mot Växjö Lakers. Bedrövligt...

Jag hade det betydligt roligare, även om det inte var någon direkt skönhockey som spelades. I Malmö så fanns det en hel del gallerungar idag, och då saknades ändå ett par spelare som var med i den andra matchen. I andrafemman hittade vi 92:an Roger Olsson som var en riktigt positiv överraskning, då han, trots sin storlek, var väldigt rapp och finurlig. Han fick dessutom sätta dit sitt första mål i J20.

Matchen i övrigt är inte mycket att orda om, lika överlägset som segersiffrorna var skottstatistiken, och hade man bara varit lite mer skärpta i avsluten så hade man kunnat göra fem-sex mål till.

Matchens +/-

+++: Alexander Bengtsson:
Håller man nollan så förtjänar man sin plats här, även om Örebros chanser inte var dom allra farligaste som man sett på Isstadion. Det tar dock inte ifrån honom hans nolla så nog ordat om det!

++: Dennis Palm: Då var det dags igen för Dennis, av alla människor, att stänka dit ännu ett mål. Kanske dags för mig att kalla honom för målspruta snart... Eller vad säger du Palm?

+: Roger Olsson: Stor, stabil, stark och teknisk. Så kan man beskriva denna 92:a som går en intressant framtid till mötes. Första målet kom i J20 idag och det lär bli fler.

-: Anton Blomqvist: Kom ut taggad som fan till matchen, verkade komma in helt fel i bytena och slog bort mängder med passningar och tappade markeringen i egen zon. Man förväntar sig mer från en spelare som knackar på dörren till a-laget.Action


Jacob Gustafsson snurrar lite bakom mål


Även om det var en lugn kväll för Alexander Bengtsson så var lite trafik framför mål ibland


Vad vore en J20-match utan lite känslor?


Malmö gör 3-0


Måljubel kan man aldrig få för mycket av


Roger Olsson


Dennis Palm, målskytt och trogen läsare av bloggen


Jacob Gustafsson

Kommentarer
Postat av: Palm

haha jag håller med dig fullständigt:D målspruta är inte så aktuellt än, men det kommer, det lovar jag dig!:D

2008-11-19 @ 23:22:18
Postat av: KeXx

Jag litar på att du levererar som du lovar... Ska vi göra det lite mer spännande? Vad sägs om ett litet vad...?

2008-11-19 @ 23:50:21
URL: http://kexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0