Malmö Redhawks - Frölunda

En bra period, en dålig period och en jämn period. Så kan man väl sammanfatta denna tillställningen enkelt.

Malmö kom ut riktigt taggade mot regerande mästarna, och trots att man bara hade 16 utespelare tillgängliga till denna match så satte man full fart framåt med Victor Svensson som en energisk pådrivare. 1-0 kom på ett rejält kanonskott och sen ordnade Jan Urbas 2-0 helt rättvist.

Andra perioden, som nog både jag och Malmö vill glömma snabbt, förlorar man med 0-3 i mål och 9-20 i skott. Det var aldrig någon tvekan om vem som ville mest i den perioden. Att Malmö sen drog på sig en massa onödiga utvisningar för att blev stillastående gjorde nog sitt. Coach Olsson var allt annat än nöjd, och det var inte så svårt att förstå varför. Som inte det var nog med det så missade Victor Svensson en straff med.

Malmö såg lite mer ut som man gjorde i första perioden när det var dags för sista akten. Man pressade stundtals tillbaka Frölunda men man fick inte in pucken. Hela laget peppade varandra och Anton Blomqvist tog vid där Victor Svensson slutade.

Jag hade tänkt börja med lite machens plus och minus här med, så det är väl lika bra att köra det direkt!

+++: Victor Svensson - Skit i den missade straffen, killen slet som ett djur hela matchen och visade en enorm vinnarskalle.

++: Jan Urbas - Producerar poäng hela tiden känns det som. Det händer i alla fall någonting runt honom när han är på isen.

+: Anton Blomqvist - Visade också en enorm vinnarskalle idag. Peppade, skällde och slet.

- :Alexander Rönnberg - Lite synd att han hamnar här för det är en rolig spelare att titta på. Han ger järnet i varje situation och hatar att förlora. Dock kom det alldeles för många felpass från hans klubba idag för att han ska få godkänt.

Sargbök

Trots en del chanser i andra perioden ville pucken inte in bakom Robin Lehner i Frölundakassen

Frölunda nära att göra mål i andra perioden

Linus Molin blir trippad av Andreas Lindström när han är på väg igenom och det blir straff...