Ingen Peltola

Malmö Redhawks har tydligen gjort helt om i Mikko Peltola-affären, trots att allt var i princip klart, och riktat blickar mot något annat. Envisa rykten placerar Nyköpings back Jussi Heikkinen hos Redhawks och för att ytterligare spä på detta rykte så sågs sportchef Andersson och Timo Lahtinen i Ängelholms Ishall igår när Rögle mötte, just det, Nyköping.

Jussi Heikkinen kan vara ett bra kap på backsidan men han kan lika gärna vara en flopp. Han har dock hyfsade siffror fast han lirar i ett bottenlag. Jag har lite blandade känslor om denna eventuella värvningen, men jag ser hellre en Heikkinen i lagen än vissa av våra nuvarande säkerhetsrisker. Det var ju ganska tydligt igår när Redhawks torskade mot Växjö vem som var dåliga i egen zon.

Rastafrillan Anson Carter har blivit löst från sin nuvarande klubb och det, om något, skulle ju vara ett riktigt kap! Killen har massor av rutin både från NHL, landslag och annat, plus att han faktiskt gör en hel del mål. Landar sportchef Andersson honom så ska jag personligen överlämna en present till honom.

Det har varit förvånansvärt tyst på rykten dom senaste dagarna men förhoppningsvis kommer det igång snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0